Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner

Werk als professional samen met Accountingweb!

Wij hebben geen vacatures, want wij werken uitsluitend samen met zelfstandige professionals. Wij hebben echter altijd werk voor een ervaren deskundige. Bent u goed in uw vak? Heeft u een achtergrond als boekhouder, belastingadviseur , accountant of econoom? Bent u tevens goed in communicatie en heeft u affiniteit met internet, dan kunnen we wellicht een samenwerking aangaan!

Online

Wij hebben een strak en efficiënt georganiseerd kantoor met internet als basis. Wij noemen ons graag het meest innovatieve kantoor van Nederland en zoeken daarbij mensen die zich aangesproken voelen. Plaats van werken en werktijden zijn flexibel. Om op deze manier goed te kunnen samenwerken zijn communicatie en consequent toepassen van onze werkwijze belangrijk. We geven u toegang tot de dossiers en applicaties die u nodig heeft. U kunt op de tijden werken die u uitkomen, mits u goed blijft communiceren. Indien nodig wordt u begeleid door een ervaren accountant of fiscalist van Accountingweb. U kunt natuurlijk ook zelf begeleiding geven.

Persoonlijk

Wij streven naar een persoonlijke benadering van de klanten, dus klantencontact hoort erbij. Omdat wij alles online hebben georganiseerd hebben de klanten inzicht in hun eigen administratie, salarisadministratie en dossier. Wij werken dus tevens met de klanten samen. Daarnaast zijn wij naar klanten toe open over de prijzen. Voelt u zich hierdoor aangesproken? Neem dan contact met ons op voor een mogelijke krachtige samenwerking!

Overige vacatures

Startende accountants/boekhouders verwijzen wij door naar Startersbanen.nl, daar zijn leuke functies voor starters op de arbeidsmarkt te vinden.