Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner

Onze diensten

Accountingweb.nl heeft tientallen administrateurs en accountants in het bestand. Afhankelijk van uw wensen en aanvraag wordt een geschikte en passende administrateur of accountant geselecteerd. Daarvan kunt u administratieve diensten afnemen. Welke diensten dit precies zijn, bepaalt u helemaal zelf. Of u nu alleen uw administratie wilt opzetten of een complete boekhouding en personeelsadministratie in uw pakket wilt. Bij Accountingweb.nl vindt u allerlei administratieve diensten bij één persoon, die helemaal bij u past. Voor de diensten betaalt u een vast bedrag per maand.

De beschikbare diensten

De administratieve diensten van de administrateurs en accountants van Accountingweb.nl zijn heel divers. U kunt onder meer voor deze diensten Accountingweb.nl inschakelen:

 • Bedrijfsadvies
 • Bedrijfssoftware en online boekhoudingssoftware
 • Salarisadministratie
 • Opzet van ondernemingsadministratie
 • Belastingaangiften
 • Accountancy
 • Urenregistratie en personeelsadministratie
 • Begeleiding bij zakelijke financieringen zoals een bedrijfshypotheek.
 • Belastingadvies
 • Administratiesoftware voor mkb, bv en eenmanszaak
 • (Financieel) advies voor ZZP'er, MKB'er en andere organisaties
 • De expertise beoordelen van externe dienstverleners en interimmers die mogelijk geschikt zijn om te werken op projectmanagement basis.

Administratie uitbesteden

Accountingweb.nl biedt administratieve diensten aan. Administratie uitbesteden is niet altijd nodig, maar het kan wel handig zijn. Bijvoorbeeld als u zelf niet veel tijd heeft of niet veel ervaring heeft met administratieve klussen. Administratie is op een manier toch de basis van een onderneming, want zonder een gedegen administratie worden belastingaangiftes erg lastig. Het gevolg van een foutief ingevulde belastingaangifte kan jaren later nog problemen opleveren. Met onze diensten kunt u dit voorkomen.

Wat doen wij voor u?

 1. Wij richten de administratie in, toegespitst op uw bedrijf, zodat u en uw medewerkers makkelijk de weg in de administratie vinden.
 2. Gedurende het jaar kunt u bij ons terecht met alle vragen op fiscaal, bedrijfseconomisch en administratief gebied.
 3. Vóór elke BTW-aangifte controleren wij de administratie en maken de balans en winst- en verliesrekening op. U weet precies hoe de onderneming ervoor staat.
 4. Aan het einde van het jaar zijn de jaarcijfers dan zo goed als klaar. U bent na het 4e kwartaal op de hoogte van uw jaarcijfers.
 5. Binnen 1 tot 5 maanden maken wij voor u de benodigde inkomsten- en/of vennootschapsbelastingaangiftes. U krijgt van ons een fiscaal rapport en tekst en uitleg hierover.
 6. Indien nodig verstrekken wij een accountantsverklaring, Kamer van Koophandel-stukken en een accountantsrapport.

Duidelijke afspraken

Wij spreken een maandelijkse vaste prijs af waar alle bovenstaande werkzaamheden t/m punt 5 zijn inbegrepen, zodat u weet waar u aan toe bent.

De administratie (deels) uitbesteden

Wanneer u de administratie wilt uitbesteden, dan nemen wij het van u over. In overleg bepalen we wie wat doet. Factureren doet u bijvoorbeeld zelf. Wij kunnen tegelijk met u in de administratie werken. U behoudt hiermee het actuele financiële inzicht.

Rapportage

Na de jaarrekening en aangiften kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan andere stukken, bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe woning gaat kopen of een andere financiering neemt. Wij kunnen voor u de bijhorende rapportages maken.