Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner

Kosten accountant

De kosten van een accountant kunnen soms per jaar enorm oplopen. Dat is met name afhankelijk van het aantal bedrijven en de grootte van de bedrijven, die u in handen geeft van uw accountant. Bij Accountingweb weet u echter vooraf waar u aan toe bent. Transparantie in kosten voor uw accountant staat bij ons namelijk voorop. Bovendien werken al onze aangesloten accountants en accountantskantoren met dezelfde tarieven. Uw keuze kunt u dus puur maken op basis van zaken die u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld de ervaring van de accountant met soortgelijke ondernemers als u, of het feit dat u en een accountant meteen op dezelfde lijn zitten en u daar simpelweg een goed gevoel bij heeft.

Vaste prijs per maand

Transparantie in kosten voor uw accountant staat bij ons voorop! Wij bieden onze diensten aan op basis van een vaste prijs er maand.
Deze prijs is opgebouwd uit twee delen, namelijk:

  1. de financiële dienstverlening
  2. de bijdrage voor het online software pakket

Voor het gebruik van het systeem betaalt u altijd een vaste prijs per maand. Deze prijs is afhankelijk van het aantal modules dat u tot uw beschikking wilt hebben. De prijs voor de financiele dienstverlening is eveneens elke maand hetzelfde, afhankelijk van welke diensten u in uw pakket kiest.