Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/accountingweb.nl/public_html/includes/function.php on line 385
Tips voor raamdecoratie op kantoor | Accountingweb.nl
Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner
Tips voor raamdecoratie op kantoor

Tips voor raamdecoratie op kantoor

Opzoek naar kantoor inrichting? Passend bij uw bedrijf of organisatie. We zetten voor u een paar gouden tips op een rij.

Positieve invloed

We brengen veel tijd door op kantoor en daarom ook een goede werkplek is van belang. Een fijne werkplek heeft een positieve invloed op ons, daarnaast kan de kleur van je kantoor of raamdecoratie je werkdag beïnvloeden. Laat kleur je helpen in wat je wilt bereiken. Dat klinkt vrij simpel maar toch zit hier meer achter dan u denkt de invloed van kleur is krachtig. 

Het isoleren van de ramen

Het lijkt logisch, maar wat al erg veel kan schelen is het sluiten van uw gordijnen in de avond en nacht. Dit zorgt ervoor dat de kou niet binnenkomt en het kantoor dus al warmer is zonder de hulp van uw verwarming. Als het mogelijk is, dan is het ook verstandig om uw gordijnen niet voor uw verwarming te laten hangen. De gordijnen houden de kou buiten maar zorgen er dan ook voor dat de warmte van de verwarming niet de kamer binnenkomt. 

Standaard ramen

bij de normale standaard ramen passen bijna alle vormen van raamdecoratie.
Hieronder een kort lijstje met wat er allemaal kan:
●    jaloezieën
●    plisségordijnen
●    rolgordijnen
●    lamellen
●    vouwgordijnen
Er kan dus echt heel veel bij standaard ramen. 

Rolluiken

Rolluiken zijn erg gemaakt van materialen die erg dik en stevig zijn. Hierdoor zijn ze erg goed in het behouden van de warmte en het buiten houden van de kou. Daarnaast laten ze ook helemaal geen licht door en zijn ze windbestendig.
 

Terug naar overzicht