Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cim1e/domains/accountingweb.nl/public_html/includes/function.php on line 385
Accountant voor advocaten | Accountingweb
Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner
Advocaten

Advocaten

Als advocaat wilt u zich toch helemaal niet bezighouden met uw boekhouding? 

Voor u is het belangrijk dat alle uren juist worden gefactureerd, en dat de debiteurenadministratie goed wordt bijgehouden. De verschotten moeten worden gefactureerd en de declaratie naar de Raad (en de toevoeging) moet snel en eenvoudig gemaakt zijn. 

Accountant voor advocaten

Bij Accountingweb zijn accountants voor advocaten aangesloten. Dit zijn accountants gespecialiseerd in advocatuur accountancy. U kunt uw volledige boekhouding/administratie dan in handen van deze accountants leggen.

Boekhoudsoftware voor advocaten

Heeft u de boekhouding toch liever in eigen beheer? Dan heeft Accountingweb de perfecte oplossing voor een passende prijs. Wij leveren namelijk software van Advocaat Centraal, speciaal voor advocaten. Dit softwareprogramma biedt mogelijkheden voor relatiebeheer, dossierbeheer, tijdregistratie, rapportages en declaraties. Onze boekhouder of accountant zorgt voor de juiste koppeling met uw administratie. U kunt Advocaat Centraal namelijk koppelen met de administratie in Twinfield. Zo heeft u direct een koppeling met uw facturen en kunt u sneller en eenvoudiger declareren. 

Terug naar overzicht