Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner

Administratie eenmanszaak

De administratie van een eenmanszaak is geen grote administratie. Wel kan elke administratie veel tijd in beslag nemen. Zeker als de administrateur minder ervaren is met administratieve klusjes. Tegelijkertijd is het voor een kleine onderneming net zo belangrijk om de financiële cijfers in orde te hebben dan voor een grotere onderneming. Uw administratie is namelijk de spiegel van uw onderneming. U kunt erin zien hoe uw onderneming ervoor staat. Het inzicht kan u helpen bij onder meer commerciële en strategische keuzes. De administratie van een eenmanszaak dient overigens net zo goed te gebeuren als de administratie van een NV of een BV. Alle ondernemingen dienen zich namelijk te houden aan de fiscale regels en wetgeving.

“Accountingweb kan u helpen bij de administratie van uw eenmanszaak. Of uw zaak nu groot of klein is, of u startend bent of al jarenlang uw administratie zelf heeft uitgevoerd.”

Inbegrepen bij de administratie van uw eenmanszaak

Een accountant van Accountingweb kan voor een eenmanszaak alle werkzaamheden uitvoeren die standaard nodig zijn voor de financiële administratie en het doen van aangiften. Daarnaast zijn inbegrepen: opzet van en begeleiding bij financiële administratie, korte telefonische adviezen en e-mailverkeer en de bespreking van periodieke cijfers.

Accountingweb biedt u:

  • een vaste accountant, die volledig bij uw wensen past;
  • vaste werkzaamheden, in een pakket dat u zelf samenstelt;
  • en dat tegen een vast kostenplaatje, zodat u vooraf weet wat u voor de diensten betaalt.

Een goed begin is vaak het halve werk. Onze accountants willen het liefst bij uw eenmanszaak beginnen met de administratie goed opzetten. De financiële administratie van een eenmanszaak is namelijk het efficiëntst om bij te houden als deze handig en logisch is opgebouwd. Zo worden uw gegevens óók voor uzelf inzichtelijk.

Na het opzetten van uw administratie kunt u of uw accountant/administrateur eenvoudig en efficiënt de administratie van uw eenmanszaak bijhouden.

De diensten van Accountingweb omvatten dus:

  • de opzet en inrichting van uw administratie
  • controle
  • begeleiding
  • bespreking
  • aangifte BTW en IB
  • fiscaal rapport

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Neem contact met ons op!