Accountingweb.nl, uitvoering en/of begeleiding
van administratieve processen.
Landelijk advies Vast & voordelig tarief 24/7 online Online partner

Accountants

Accountants zijn vakspecialisten die zichzelf uitsluitend accountant mogen noemen als zij een opleiding tot accountant hebben gevolgd en afgerond. De accountants van Accountingweb zijn RA en AA accountants met elk hun specifieke ervaringen. Via Accountingweb.nl komt u in contact met de RA of AA accountant die het best bij u, uw bedrijf én uw wensen past.

Advies en controle

Onze accountants willen u vooruit willen helpen door u goede adviezen en stipte controle te bieden. Door middel van het online systeem kunnen wij op ieder moment zien wat er gebeurt op financieel gebied in uw bedrijf. Hierdoor kunnen wij u pro-actief adviseren of alarmeren. Wij staan klaar voor onze klanten om vandaag en morgen de beste beslissingen te nemen en niet achteraf met resultaten en (te late) adviezen te komen.

De diensten van onze accountantskantoren

De accountants aangesloten bij onze accountantskantoren hebben elk hun eigen expertisegebied. Zo is de ene accountant gespecialiseerd in het adviseren van MKB'ers, terwijl de ander veel kennis heeft van de regels en regelingen voor BV's. Via Accountingweb wordt de beste match met u gemaakt, zodat langdurige partnerships worden gesloten. De diensten van onze accountantskantoren omvatten onder meer:

  • jaarrekeningen opstellen
  • de benodigde stukken voor financieringen regelen
  • fiscale onderdelen van uw ondernemingsplan in orde maken
  • wettelijke documenten voor bedrijfsopvolging maken
  • accountantsverklaringen afgeven

Naast samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen verwezenlijken onze ervaren accountants ook andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld advies geven over:

  • ondernemingsplannen
  • bedrijfsopvolging
  • financieringen
  • verbeteringen in de administratieve processen

Hiernaast fungeren wij als gesprekspartner, vraagbaak en sparring-partner van de ondernemer. Ook sturen wij de controller of de boekhouder van de onderneming aan omtrent de (opzet en inrichting van de) administratie, rapportage en fiscale consequenties.

Bent u op zoek naar een ervaren RA of AA accountant? Kom in contact met ons, dan maken wij de beste match!